LES NITS A CAN BALADIA

Posted By: Can Baladia In: Root On: Comment: 0 Hit: 2841

L'Eduard Esteban i Bas, director de Can Baladia ens explica que pasa quan tots marxen i ell es queda a Can Baladia.

LES NITS A CAN BALADIA

Quan cada nit marxa tothom i apago l’última llum, m’espero una estona sota l’eucaliptus centenari i arriba ell, l’esperit del Sr. Baladía. Amb el seu Albornoz blanc impol·lut, les seves sabatilles marrons, a retaló i una pipa permanentment apagada.....

A les hores, s’asseu al meu costat i comença a explicar-me histories, les seves histories, histories de l’últim dels senyors dels Baladia i us asseguro que totes son fantàstiques.....

La majoria ja se saben totes perquè les han escrit dotzenes de vegades i fins i tot n’han fet una pel·lícula,  però l’esperit d’en Gip Baladia, no m explica cap d'aquelles, m’explica les inconfessables, les que no sap ningú. Me explica  els secrets més ben guardats de la casa dels BALADIA.

Aquelles coses que varen passar entre aquestes parets màgiques, histories d amor, de sexe, de terribles gelosies, de venjances, de moments gloriosos, de riures I de plors.

No sé si amb el temps i després de compartir moltes llunes, el meu amic em donarà permís per explicar-vos-les, espero que sí, de moment jo las vaig escrivint i segurament, vosaltres també les gaudireu.

Eduard Esteban i Bas

Comments

Leave your comment